Tööd on pakkuda!

Otsime oma tiimi uut liiget - müügi-projektijuhti. Täna on meie tiimis koos minuga 9 inimest ja meie tiim kannab väga erinevaid rolle:
- Meil on toredad projektijuhid Allan, Lars, Maria ja Eduard kelle ülesandeks on MicroLinki klientide IT süsteemide majutamise projektide juhtimine ning uute IT infrastruktuuri süsteemide disain.
- Siis on meie tiimis väga pädev IT teenuste arhitekt Tarmo, kelle ülesanne on samuti IT süsteemide ja kliendi lahenduste disain, aga lisaks ka uute teenuste arendamine.
- MicroLinki IT juhtimise eest hoolitseb Toomas ja protsesside eest Kuldar. Nad on omal alal ühed parimad tegijad Eestis - mida tõendab ka Kuldari juhtimisel saadud kvaliteediühingu Aasta teo auhind.
- Ja väga tähtis mees on meie programmeerija Martin kelle käe all on valminud väga mitmed mugavad ja head infosüsteemid. Soovitusindeks, Võlaturg ja paljud teised.

Kuna viimastel kuudel on kasvanud oluliselt meie tiimi töökoormus, siis otsime uut inimest. Otsime head spetsialisti kes aitaks IT süsteemihalduse lahenduste koostamisel, nende müügil ja juurutamisel. Otsime müügi-projektijuhti. Ametlik töökuulutus on siin: http://www.microlink.ee/Tule-toole-157 Juba on esimesed avaldused laekunud, aga konkurss on avatud ja hea meelega ootame tegijaid kellega koostöövõimalustest rääkida!

Comments

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)