IT-ga saab võita aega. (aeg=raha)

Kust tulevad head IT ideed inkubaatorisse? Meie kogemuse põhjal võib öelda, et head IT teenuste ideed tulevad IT inimestelt, aga väga head teiste elualade spetsialistidelt. Ehituse spetsialistid teavad kõige paremini millist IT tuge ehitustel vajatakse, põllumajandusspetsialistid oskavad leida IT-st tuge põllumajanduse arendamisele jne.

Tihti on IT inimeste jaoks isegi üllatav see kui vähe teistel elualadel IT-d kasutatakse. Paljudel juhtudel ei kasutatagi rohkem kui Word-i, Excelit, failiserverit ja veebi. Tõsiseks töö tegemise toeks kasutatakse IT-d endiselt liiga vähe.

Nii, et kui sa näed võimalusi kuidas sinu ettevõtte või teie eluala tööd IT abiga efektiivsemaks teha, siis tule ja räägi meiega. Äkki õnnestub IT abil vältida asjatuid sõitmisi, asjatut andmete sisse toksimist, vigu planeerimisel. Võib-olla on teisigi ala ettevõtteid kes leiaks sellisest IT lahendusest kasu ja me saame siin kõigile kasuliku teenuse välja arendada.

Samale mõttele on jõutud ka ITL-s ja IT-d kui võimalust aega ja raha kokku hoida on tutvustatud mitmetele teiste sektorite ettevõtjatele. Esialgu on fookuses logistika, masinaehitus, puidu ja metsatööstus ja teised. Kuid kindlasti on veel sektoreid kus IT-d saaks (ja peaks) rohkem ära kasutada.

Comments

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)