Globaalsed trendid ja IT

Hinnates IT alaseid ideid ei saa üle ega ümber globaalsetest IT trendidest. Jälgides globaalseid IT trende ei saa üle ega ümber globaalsetest majandustrendidest. Jälgides globaalseid majandustrende ei saa omakorda üle ega ümber "Peak Oil"-st, toiduainete kriisist, eksponentsiaalsest rahvastiku kasvust ja kliimaprobleemidest.

Selleks, et nende trendidega ja nende tagajärgedega juba täna võitlema hakata oleme käivitanud projekti Eesti 2030. Projekti eesmärgiks on aidata eestlastel globaalsete ohtude tagajärjed üle elada ja võimalusel neist ka kasu lõigata. Aita projekti ka sina enda arvamuse ja ettepanekutega!

IT-l ja IT innovatsioonil on oma suur roll globaalsete kliimaprobleemide vähendamisel. Kaugtöö, vähem tarbetut sõitmist, vähem tarbetut asjaajamist on võimalik tänu IT teenustele ja aitab lisaks ajale hoida kokku ka raha ja keskkonda. Kui oskad mõne sellise elu lihtsustava IT teenuse välja pakkuda, aga ellu viimisest jääb jõust väheks, siis tule meie inkubaatorisse ja viime ta koos ellu.

Comments

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)