Kas sina oled Googlele enda kolme tilka verd andmas - mina vist juba andsin.

Mõni aeg tagasi kirjutasin kahtlusest, et Google ei sobi hästi äritarkvara pakkuda. Täna tahan juhtida teie tähelepanu sellele kuidas vaikselt ja salamisi Google-st saab iga päevaga meie jaoks aina tähtsam ja tähtsam tegelane. Me ise anname talle ükshaaval neid veretilkasid millega ta lõpuks meid endale neelab. :-)

Kirjutama ajendasid mind need kaks blogikannet:
When Google owns you
ja sellele vastukaja When Google diswons you.

Kui paar aastat tagasi tähendas Google account ligipääsu e-postile, siis täna....ohhoo: e-post, Google App-i rakendused, blogid, Analytics, Picasa fotod, Webmaster tööriistad, Google SketchUP, jne., jne. Need ju juba tõsised ja tööks vajalikud tööriistad kõik. Me plaanime ka enda inkubaatori idee SLA kalkulaatori puhul kasutada Google account-e, et kasutajahaldusega ei peaks enam tegelema.

Kogu internetimarketingi ärisektor põhineb enda veebilehe Google edetabelis etteotsa saamisel. Kusjuures tihti tehakse seda Google enda tööriistadega.

Nii, et vaheta enda Google salasõna uue ja turvalise vastu ja mõtle valmis plaan juhuks kui sinu Google account peaks lukku minema või .... hoidku jumal igaveseks kustuma.

Comments

  1. Siin Phil Wainewright-lt veel sellel teemal hulka karmima sõnastusega lugu: http://blogs.zdnet.com/SAAS/?p=576

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)