Twitterist

Oleme nüüd pool nädalat MicroLinki inkubaatori lühisõnumeid Twitterisse üles pannud. Paar järgijat on meile ka tekkinud.

Kas Twitter ja temaga sarnased mikro-blogimise teenused nagu Facebooki LiveFeed, FriendFeed vms. on tegelikult head või on tegemist mõttetu aja raiskamisega? See on MicroLinki inkubaatori mõttes mõneti olemuslik küsimus. MicroLinki (uueks) visiooniks, millesse ma ise väga usun, on nimelt "Loome aega ja teeme elu lihtsamaks". Seega meie visiooniga ei sobi kokku enda ja lugejate aja kulutamine tarbetule infomürale.

Niisiis esiteks, et aega luua, installeerisin endale Twitteri Outlook-i plugina, mis võimaldab twitteri postitusi kiirelt teha ja kiirelt lugeda. Teiseks üritan vastata küsimusele kas Twitter on aja raiskamine või mitte. Lugesin paari päeva jooksul Twitteri kohta erinevaid blogosfääri arvamuslugusid lugenud ning senini jõudnud järeldusele, et ise enda isiklikke tegemiste Twitterdamine on üsna mõttetu aja raiskamine. Küll, aga on mõtet mikro-blogi kanalite kaudu jagada infot projektide, ettevõtmiste, enda korraldatavate ürituste vms. ettevõtmiste kohta. Näiteks MicroLinki inkubaatori tegemiste kohta. Nii, et me jätkame.

Lisaks 1:
Räägitakse, et SEO osas ka aitab.

Lisaks 2:
Kas oled märganud, et kui hakkad mõne teemaga tegelema, siis hakkad hoopis rohkem märkama selle kohta kirjutatud artikleid, uudiseid. Varem neid uudiseid nagu poleks olnudki.

Lisaks 3:
Kas keegi teab kust Twitter raha saab? Nad vist ainult kulutavad investeeritud omakapitali?

Kui oled valmis veel enda aega raiskama Twitteri kohta arvamuste lugemise kohta siis siin mõned minu arust huvitavad artiklid:
10 reasons why Twitter is great for the search industry
Tweet This: Nobody Gives a Fuck
Facebook Live Feed Kills Twitter & FriendFeed

Comments

  1. siit sulle 10 põhjust miks twitter on mõtetu (ka eestis)

    http://henrik.tehnokratt.net/?p=66

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)