Märkmed tänaselt OpenCoffee-lt

OpenCoffee toimus täna 09:00-12:00 Mercados. Kohal oli minu subjektiivsel hinnangul üle 50-e inimese ehk tegemist oli läbi ajaloo ühe suurima Eesti OpenCoffee kogunemisega. Tänud Jürile! (Siin viide Jüri uusimale projektile: KESKUS) MicroLinkist oli meid kohal lausa 6.

Seekord ka esineti ja siinkohal järgnevad minu toimetamata märkmed:
- Priit Vimberg - Yoga Intelligent Building System - teevad intelligentseid maja süsteeme.

- Martin Salu – Realeyes: Tobii strateegiline partner. Tegelevad veebilehe alade nähtavuse analüüsiga. 4 elemendi võrdlus 120 000 kr. Alustati Eestis 2 nädalat tagasi. Inglismaal 2 aastat (6 inimest). Analüüsiks vaatab lehte rühm inimesi, näiteks pannakse kohvikus veebileht ja Tobii silmi jälgiv masin püsti, inimene vaatab 5 minutit lehte, saab tasuta lõuna. Tobii riistvaraline seade analüüsib silmade liikumist ja hiire liikumist ja hiljem tehakse pilt sellest, et milliseid objekte vaadati ja kui palju.

- Timo Jäppinen, Blundus.com? (Kahjuks ei kuulnud ma aadressi õieti). Alustas 04.2008. Blundustaker.com. Mängu idee on iPod-i 1 minut käes hoida või siis seda ära rabada. Iga mängija peab maksma ja kui iPod-i endale rabad, siis saad ta endale. Konkurendiks Sendioksjon. Tulevad Eestisse. Pärit on nad Soomest.

- Programeter, Vitas, Programeter töötab SVN/CVS-i peal. Analüüsib koodi muudatusi ja automaatselt annab ülevaate loodud koodi mahust. Näitab ka milliseid mooduleid keegi programmeeris ja millisest osast milline programmeerija teab.

- Margit Parmas. www.printreklaam.ee. Pakuvad võimalust Tasuta ülikoolides üliõpilastel paljundada, ainult et ühel lehe poolel on paljunduse kinni maksnud firma reklaam. Kuna ma enda personaalses blogis võin lubada endale ka oma arvamust, siis ütlen otse välja, et minu arust on see hirmus loodusvaenulik ja prügimägesid soodustav teenus.

- Textmarker, Märt Pikkani. TextMarker. Ajujahi konkursil 3. Koht. Väga vahva teenus, mis võimaldab veebilehel ära märkida teksti ja siis selle 3 klikiga koos kommentaaridega sõpradele saata. Võimalik, et meil õnnestub selle idee käivitamisel ka koostööd teha! Igatahes tublid kutid ja hea idee! Kahjuks live versioon valmib alles kuu aja pärast, aga demo täitsa töötas.

Comments

  1. Selle Textmarkeri osas. Mälus lõi nagu tulukese põlema ja leidsin ka üles - http://awurl.com/vmwNq4JBc

    ReplyDelete
  2. Aitäh Maanus! Täitsa sarnane teenus tundub olevat nagu TextMarker.

    On vist täiesti võimalik, et internetis on kõik IT teenused juba olemas....ainult, et neid ei leia üles. :-)

    Me otsisime ükskord tarkvara prototüüpide kommenteerimiseks mitu tundi Google-st "webpage annotation" tööriistu, leidsime Diigo, aga see ei olnud ka päris see, mis vaja, rohkem teisi ei leidnudki nagu õieti. Nii, et ilmselt on awurl.com-l jäänud SEO tegemata.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)