Soovitus kõigile inimestele

Eile käis meie inkubaatoris üks hästi tark ja edumeelne ehituse projektijuht (Kuna ma temalt luba ei ole küsinud, siis ma siinkohal tema nime ei avalda.) Inkubeeritava idee sisu oli, et maailmas arendatakse juba kümme aastat tõsiselt ühtset standardit, mis võimaldab ehitisi kajastada IT süsteemis ühtse objektina ja selle standardi kasutamine tuleks ka Eestis juurutada. (Täpsemalt võib lugeda siit http://www.iai-international.org/ või otsida Googlest IFC ja BIM)

Millest ma aga kirjutada tahtsin oli hoopis see, et kuigi seda teemat arendatakse juba kümme aastat ja terve internet on selle kohast infot täis, siis projektijuhiga kohtunud ehitussektori inimestest ei olnud valdav enamik sellest asjast üldse kuulnudki.

Nii, et siit tänaseks üks hea mõte. Me elaksime tunduvalt paremini ja rikkamalt ja huvitavamalt kui igaüks meist kulutaks kasvõi kord nädalas ja kasvõi kõigest 2 tundi selle peale, et lugeda internetis enda ala kohta infot. Millised on uued arengud, milliseid uusi asju välja mõeldakse, mida arvamusliider blogerid arvavad! Ma arvan, et selle aja leiaks igaüks kui ta jätaks mõne mõttetu seriaali vaatamata või arvutimängu mängimata.

Arie de Geusi raamatus Elav Organisatsioon on hea näide selle kohta, mis juhtub kui teistelt ei õpi ja elad suletuna maailma arengutele: http://www.brefigroup.co.uk/resources/view_product.do?product=9&category_sname=free

Comments

Popular posts from this blog

Misconceptions regarding electric cars

2022 - The year of breakthrough of hybrid and remote work. The massive impact this will bring

How to move to Estonia Guide (for ICT consultants, specialists....but for others also)